Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Anhui Elite Industrial Co.,Ltd

πολύ τυχερός να συνεργαστεί με την επιχείρησή σας, ποιότητα είναι πολύ καλός, η συσκευασία είναι διεθνές πρότυπο. θα διατάξει από σας πάλι.

—— Αλβέρτος

καλοί προμηθευτές στην Κίνα, τόσο ευτυχής να συνεργαστούμε με σας, ικανοποιούμε με το προϊόν σας, υπηρεσία…

—— Χριστιανός

οι ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία σας, ποιότητα είναι καλές, η συσκευασία είναι συμπαθητική.

—— Σημαντικός

Είμαι Online Chat Now

Anhui Elite Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd Anhui Elite Industrial Co.,Ltd
Factory01 Factory02 Factory02 Factory03 Factory04

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ελίτ-indus
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 20M-30M
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Βιομηχανική Co. ελίτ Anhui, ΕΠΕ

είναι μηχανικά μέρη που ενώνουν στενά τον κατασκευαστή που ενσωματώνει το σχέδιο, την κατασκευή, τη συνέλευση, τη δοκιμή, και την εξαγωγή, παρέχοντας υπερήφανα μια περιεκτική λύση για τα μηχανικά μέρη. Η επιχείρησή μας είναι βασισμένη στο cOem, αλλά εμμονή στην έννοια της «ποιοτικής προτεραιότητας, διανοούμενος πρώτα», ακολουθώντας την ποιότητα η επιχείρησή που μας έχει δώσει βαθμιαία προσοχή στο σχέδιο και τις διαδικασίες παραγωγής, και αναμένει να ολοκληρώσει το στόχο του πέρα-cOem στο ODM στο μέλλον.

 

Η βάση παραγωγής της ελίτ βρίσκεται στην όμορφη πόλη Kunshan, με έναν τομέα εργοστασίων 22.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα κατασκευής 14.000 τετραγωνικών μέτρων. Ιδρυμένη το 2011, η επιχείρησή μας έχει περισσότερους από 100 σημαντικούς υπαλλήλους, περισσότεροι από 20 τεχνικοί γραφείων, με μια υψηλού επιπέδου ομάδα συγκόλλησης που αποτελείται από διάφορους διεθνείς οξυγονοκολλητές (πιστοποιητικό οξυγονοκολλητών του ISO 9606-1 διεθνές) και τους ανώτερους οξυγονοκολλητές, επίσης με μια ομάδα ειδικευμένων επεξεργαμένος στη μηχανή χειριστών και μιας ειδικευμένης ομάδας συνελεύσεων.

 

Περάσαμε το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας ISO9001 το 2011 και καθιερώσαμε την ομάδα ποιοτικού ελέγχου. Λαμβάνουμε συνεχώς και μαθαίνουμε τις απαιτήσεις του πελάτη για την ποιότητα των προϊόντων, και εφαρμόζουμε ευσυνειδήτως την ποιότητα-πρώτη υπηρεσία-καλύτερη διοικητική έννοια, επομένως συσσωρεύσαμε μια καλή φήμη στον τομέα βιομηχανίας και λάβαμε την αναγνώριση του πελάτη ταυτόχρονα.

 

Η επιχείρησή μας έχει τη CNC τέμνουσα μηχανή φλογών, την τέμνουσα μηχανή πλάσματος, την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, CNC τη μηχανή τρυπήματος και άλεσης, το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο ατσάλινων σκελετών 6meter CNC, τη μηχανή τρυπήματος ατσάλινων σκελετών 8meter και άλεσης, την αλέθοντας μηχανή οδηγών 4meter CNC, TRUMPF την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, τις κάμπτοντας μηχανές 4 έως 8 μέτρων και τις διάφορες κοινές μηχανές συγκόλλησης.

 

Έχουμε το μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμό δοκιμής όπως ο Hexagon ανιχνευτής τρεις-συντεταγμένων ατσάλινων σκελετών (DEA ΆΛΦΑ), ο ιχνηλάτης λέιζερ Leica και η αρθρωμένη όργανο μέτρησης βραχιόνων. Εκτός από τη χρησιμοποίηση του αποδοτικού εξοπλισμού για να λύσει τα προβλήματα, η τεχνική ομάδα μας ερευνά συνεχώς τις νέες διαδικασίες παραγωγής για να καλύψει τις νέες απαιτήσεις στην αγορά, και να επενδύσει επίσης τον πιό προηγμένο εξοπλισμό κατεργασίας και συγκόλλησης.

 

Αυτή τη στιγμή, τα κύρια προϊόντα μας εστιάζουν στα μέρη συγκόλλησης, επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη, βιομηχανικές πλάκες στερέωσης πίεσης, ράβδοι το /column/pillar, κύλινδρος Τύπου, ημερολογιακός κύλινδρος οδηγών και άλλο σώμα μηχανών με τα εξαρτήματα, γιατί τα μεγάλα ενωμένα στενά δομικά μέρη μπορούν να γίνουν σε ενιαίο βάρος 15 τόνων, το πάχος του πίνακα πλακών στερέωσης και μόνωσης θέρμανσης μπορεί να γίνει μια ανοχή ±0.1mm από 20mm σε 200mm, η στήλη ράβδων μπορεί να επιτύχει μέγιστο Φ300mm με το μήκος σε 6 μετρά, επιφάνεια με το επιχρωμιωμένο επίστρωμα από το πάχος μέχρι 0.07mm.

 

Μπορούμε επίσης να προσυναρμολογήσουμε τα τμήματα εξοπλισμού σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, όπως η συνέλευση μερικών κοu'φωμάτων και βάσεων γραμμών συγκόλλησης. Οι πελάτες μας διαδίδουν και τις εσωτερικές και ξένες αγορές, εργαζόμαστε με μερικές από την ΤΥΧΗ ΣΦΑΙΡΙΚΑ 500 και γινόμαστε τελικά μακροπρόθεσμος σταθερός συνεργάτης.

 

Συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με τη στρατηγική κατάρτισης ταλέντου, διευθύνει τακτικά τα πρότυπα γνώσης και λειτουργίας εκπαιδευτικός για τους νέους υπαλλήλους, και επιτρέπει στους ικανούς υπαλλήλους για να μελετήσει περαιτέρω. Αυτήν την περίοδο καλλιεργήσαμε μια ομάδα βοηθητικών μηχανικών, ενδιάμεσων οξυγονοκολλητών, ενδιάμεσων molders, ηλεκτρικών τεχνικών, οξυγονοκολλητών, και εξεταστικού προσωπικού, με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε βέβαιοι στο μέλλον.

 

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, έχουμε δουλεψει σκληρά για να αυξηθούμε και να αναπτυχτούμε.

Μέσω της συνεχών εκμάθησης και της συσσώρευσης, φέραμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες, υπό τον όρο ότι οι υπάλληλοι με μια αξιόπιστες πλατφόρμα και μια θέση, πήραν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις.

Ελπίζουμε ότι στο επόμενο κεφάλαιο, θα συνεχίσουμε να διατηρούμε τους πελάτες μας και να είμαστε επιτυχία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Elite Industrial Co.,Ltd

Τηλ.:: 86-551-62372118

Φαξ: 86-551-62372117

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

καυτή πλάκα στερέωσης Τύπου

Θερμική πλάκα στερέωσης αρίστης ποιότητας 2600mm χάλυβα μερών Τύπου θερμότητας δύναμης πετρελαίου

Προσαρμοσμένη επιχρωμιώνοντας καυτή πλάκα στερέωσης 30kg Τύπου/τ.εκ. 90mm απόσταση μεταξύ των διαγώνιων καναλιών

Υδρατμού θερμαστρών πιάτα Τύπου/που επιχρωμιώνονται καυτά ντύνοντας την πλάκα στερέωσης μετάλλων

Καυτή πλάκα στερέωσης ατμού πετρελαίου νερού για την ηλεκτρική θερμική ρευστή τοποθέτηση σε στρώματα Τύπου κοντραπλακέ

πλάκα στερέωσης μετάλλων

θέρμανση ψύξης πιάτων Τύπου ανοξείδωτου 304 316 για τα δασικά προϊόντα

Q235 πλάκα στερέωσης μετάλλων ατμού πετρελαίου νερού/καυτή πλάκα στερέωσης παχιά 10 χιλ. Τύπου χάλυβα - 200 χιλ.

Υδραυλική ηλεκτρική θερμαμένη παραγωγή πιάτων πολυμερών σύνθετη ταινιών πλακών στερέωσης

Υψηλή επίδοση Fabrications σύνθετων υλικών πλακών στερέωσης μετάλλων Q235B Q345 45#

πλάκα στερέωσης χάλυβα

Το θερμικό πετρέλαιο θέρμανε τα καυτά πιάτα Τύπου 800 τόνος πάχος 100 χιλ. μήκος 2700 χιλ.

Ελασματοποίηση φραγμών χάλυβα κοντραπλακέ PLB 0024 πλακών στερέωσης χάλυβα μερών μηχανών Τύπου θερμότητας που γυαλίζεται

Υψηλής αποδοτικότητας θερμαμένη πλάκα στερέωσης Τύπου πιάτων καυτή 200 χιλ. - 3200 μέρη Τύπου χιλ./θερμότητα

Θερμαμένη πλάκα στερέωσης χάλυβα για Mdf το καυτό μέγεθος μηχανών 2600*1400*100 χιλ. Τύπου

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας καυτή πλάκα στερέωσης Τύπου προμηθευτής. © 2020 hotpressplaten.com. All Rights Reserved.